Здравейте маняци. Аз съм от Пловдив много искам да си купя ALFA 155, но неразбирам от тези коли. Може ли да споделите с мен компетентно и професионално мнение с какъв мотор да бъде количката. Казват, че 2.0 8v 148к.с. е вери гуд. В Пловдив няма голям избор ще съм много благодарен и ако някой знае да се продава такава. Надявам се да стана по скоро член на Клуб ALFA 155.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам ALFA155
Collapse
X
-
Няколко думи и от мен. 2.0 8в не е 148 коня - 140 е някъде.
Иначе за двигателя - зависи какво търсиш колега. Ако си се ориентирал към 8в моделите - те са доста по ефтини за поддръжка в сравнение с 16в. 8в е с верига, т.е. няма да сменяш ангренажен ремък и ролки което не е малко пари, също и свещите на 16ката са по скъпички. 16в са си по мощни но всяко нещо си има цена. Ако си решил да е бензин 8в иамш три избора
1.7 , 1.8 и 2.0. и нещо което едва ли можеш да намериш - V6-2.5
2.0 си върви здраво но си гори поне литър отгоре спрямо първите 2.
Най- добре е може би 1.8 хем си понавървява хем разхода му е почти 1 към 1 като на 1.7.
Въпроса е какво точно искаш. Иначе white poewr правилно ти казва - не бързай. Другото важно нещо е ако харесаш някоя да и провериш VIN-a . Ето на този адрес
vin.alfaromeo-bg.com
че имаше един колега дето си купи 2.0 '96 а се оказа че е 1.8 '92.
Успех
я виж тази обява - мина доста време откакто е пусната ако не я е предал пича - мисля че си струва
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5871Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Пичятака и така данъка ще е дебел,къде 129,там и 143 коня! Вземи си 2.0 и това е. Градско по каталог гори 9.7,при 90 разхода е 6.3яа при 120 е 8.1.При читав мотор и електроника данните съвпадат,а ускорението до 100 по хронометър и километраж е доста по-добро-по каталог 9.3,аз замервах по наклон на изкачване -даде 7.5,като допуснем отклоненията на гуми,скоростомер и т.н. е видно.че динамиката не е за подценяване.
п.п. Айде сега професорите да не почват споровете за това колко вдига и колко показваАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
От година и нещо карам Алфа 1.7тс. Не мога да кажа, че не съм доволен от колата си. Единственото, за което съжалявам е, че незнаех за съществуването на този форум преди покупката на автомобила... иначе доста повече неща щяха да са ми ясни предварително. Ако сега трябва да си търся автомобил, изборът ми определено щеше да е 155 2.0ТS 8V... В този автомобил определено има повече емоционален заряд, а при разумна употреба, не е кой знае колко по-скъп от двата по-малки двигателя...
Успех с избора!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment